Aanmelden evenement

Op deze pagina enige toelichting voor organisatoren m.b.t. aanmelden evenement en online aanmeldingsformulier evenement. We kennen 2 type evenementen/aanmeldingen:

  1. GRATIS evenement, aanmeldingsformulier is dan alleen bedoeld voor het reserveren van plaatsen met toegangscontrole. Prijzen van deze kaartjes staan dan ook op € 0,00.
  2. NIET GRATIS evenement, voor reserveren plaatsen en toegangscontrole bij betaalde evenementen. Prijzen worden bepaald door de organisatie van het evenement en staan vermeld bij het evenement op deze website.

Voor elk evenement kan worden aangegeven max. aantal of met plaats reservering (invoeren aantal rijen en plaatsen).

Aanmeldingsformulier evenement

Contact- factuurgegevens evenement
Vul deze gegevens volledig in, deze zijn noodzakelijk voor het uitbetalen.

Gegevens evenement
Vul deze gegevens volledig in, deze zijn noodzakelijk voor het instellen van bestellen van kaartjes e.o. inschrijven evenement.
Wanneer een veld niet van toepassing is of onbeperkt vul dan 0 of - in.
Alle onderstaande gegevens evenement worden online gepubliceerd ter info voor gasten betreffende evenement.
* Voor het reserveren van vaste plaatsen kan ook worden gekozen voor aantal rijen en aantal plaatsen per rij. In dat geval zet "Max. aantal" op 0 en vul aantal rijen / plaatsen in.

Gegevens deelnemers
Er zijn 2 soorten inschrijvingen: Bestelling kaartjes voor toegang evenement en kaartjes voor deelname aan een evenement. Hieronder a.u.b. aangeven wat gewenst is, welke informatie moet worden ingevoerd voor deelname evenement.
Is het aanmeldformulier volledig ingevuld, klik dan op verzenden. Je ontvangt een kopie van ingevuld formulier op het door jou ingevoerd e-mailadres bij "E-mailadres contactpersoon (administratie)". controleer ook eventueel je spambox. Gelieve je ingevoerde gegevens z.s.m. te controleren en bij fouten z.s.m. contact op te nemen met evenementenkaartje.nl. Bij GRATIS evenementen (alleen aanmelden/registratie) ontvang je z.s.m. een factuur waarna ontvangst betaling je evenement z.s.m. wordt gepubliceerd. Overige (betaalde kaartjes) wordt evenement z.s.m. gepubliceerd.

Voorbeeld evenementen

evenementenkaartje.nl kan voor tal van evenementen worden gebruikt, o.a.:

FAQ

Elke vereniging of stichting in Nederland kan een evenement aanmelden bij evenementenkaartje.nl.

Bij verwerking van aangemeld evenement zal deze worden gepubliceerd in passende rubriek op de website evenementenkaartje.nl. Verder ontvangt de organisatie een speciale link (rechtstreeks naar betreffende evenement) welke te gebruiken is op o.a. social media en websites. Verder wordt er een stukje script (voorzien van een button rechtstreeks naar evenement) gestuurd welke webmasters in websites kunnen gebruiken.

Gaat een geregistreerd evenement om wat voor reden dan ook niet door dan blijft de organisatie van het evenement zelf volledig verantwoordelijk voor de verkochte kaartjes. Deze organisatie dient dan ook zelf zorg te dragen voor juiste afwikkeling van eventuele restituties verkochte kaartjes of andere claims.

Jansen Internetservice (initiatiefnemer evenementenkaartje.nl) accepteert geen enkele aansprakelijkheid m.b.t. het evenement maar is uiteraard altijd bereid te helpen met afwikkeling.

Bij afrekenen kan men enkel betalen met iDEAL of Bancontact. Bij niet betalen wordt bestelling niet verwerkt.

Bij het registreren van deelnemers voor bv wandeltocht, fietstocht enz… worden extra gegevens verzameld m.b.t. deelnemers. De organisatie ontvangt van elke ingeschreven persoon een kopie ticket met alle informatie van deze persoon.

Voor toegangscontrole (betaalde en gratis kaartjes) is een gratis app beschikbaar waarmee met een smartphone de kaartjes kunnen worden gescand. Bij correct inchecken wordt kaartje automatisch aangemeld in het systeem waarmee deze maar 1x kan worden gebruikt. Voor gebruik van deze app dient wel een internetverbinding beschikbaar te zijn om te kunnen communiceren met het systeem.

Bij evenementenkaartje.nl worden er 2 tarieven gehanteerd:

  1. Bij GRATIS evenementen is er geen betalingsverkeer nodig. Hiervoor wordt per evenement € 35,00 in rekening gebracht bij de organisatie.
  2. Bij kaartjes die niet gratis zijn vermeld wordt per kaartje een bedrag van € 0,50 per kaartje/deelnemer doorberekend aan organisatie met een minimum van € 35,00 (70 kaartjes/aanmeldingen). Deze worden dus NIET bij verkoop extra bijgeteld. Organisator kan er voor kiezen deze kosten zelf door te berekenen in de verkoopprijs.

In principe volgt uitbetaling verkoop kaartjes z.s.m. na datum evenement. Op verzoek kan ook per week worden uitbetaald bij minimumbedrag van € 50,00.

Bij elke uitbetaling wordt € 0,50 per verkocht kaartje/inschrijving op de uitkering in mindering gebracht. Eindafrekening volgt dan na het evenement.

Bij elke uitbetaling wordt een creditfactuur toegezonden waarbij verwerkingskosten in mindering zijn gebracht. Bij GRATIS evenementen wordt een normale factuur toegezonden.

Bij gebruik van diensten evenementenkaartje.nl zijn de algemene voorwaarden van Jansen Internetservice (initiatiefnemer) en aanvullende voorwaarden van evenementenkaartje.nl van toepassing en ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Omdat er voor organisaties via deze website persoonlijke informatie wordt verzameld voor een evenement heeft Jansen Internetservice inzicht in deze gegevens. Download HIER onze algemene verwerkersovereenkomst.

Scroll naar boven